Aanmelden ontdekstation

In de herfstvakantie gaan we op woensdagmiddag 16 Oktober naar “Ontdekstation013” bij de spoorzone. Ben jij tussen de 10 en 14 jaar oud dan kun je mee. We krijgen dan twee workshops en zijn daar ongeveer 2,5 uur mee bezig. We verzamelen om 13u. bij Mainframe en zijn rond 17u. weer terug bij Mainframe.  Natuurlijk moeten de kinderen ook weggebracht en opgehaald worden, dus vraag aan je ouders of ze mee willen rijden of er bij willen blijven. Er zijn ook heel veel leuke dingen te doen op de spoorzone waar je ouders kunnen gaan rondkijken.

Er kunnen maximaal 20 kinderen meedoen. De eerste 20 aanmelders kunnen dus mee. De kosten zijn €7,50 per persoon. Aanmelden moet vóór 9 Oktober ivm met de reservering. 

Wil je eerst nog even kijken wat er allemaal te doen is bij het “ontdekstation013” dan kijk eens op deze pagina.

Aanmelden of informatie? klik op deze link en mail ons.

Wil je eerst nog even kijken wat er allemaal te doen is bij het “ontdekstation013” dan kijk eens op deze pagina.