Pizzasessie Jonge mantelzorgers

Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren t/m 24 jaar die opgroeien met een familielid die chronisch ziek of gehandicapt is of een psychische aandoening heeft. Het zijn van jonge mantelzorger kan een grote impact hebben op het leven van een jongere. Ken jij of ben jij een jonge mantelzorger, dan zijn we op zoek naar jou! De gemeente Goirle snapt dat jouw rol als mantelzorger belastend kan zijn en eigenlijk nooit stopt. Daarom willen we graag met jou in gesprek: waar heb jij behoefte aan en hoe kunnen we je ondersteunen? 


Op donderdag 29 augustus organiseert ContourdeTwern samen met de gemeente Goirle een informatieavond voor alle jonge mantelzorgers uit Goirle. Omdat we in Goirle ook op zoek zijn naar input van mantelzorgers die wat ouder zijn, hebben we besloten de avond te organiseren voor mantelzorgers tot en met 40 jaar. Kom gezellig pizza eten en ervaringen uitwisselen met andere jonge mantelzorgers uit de gemeente, terwijl we samen brainstormen over hoe we het jullie gemakkelijker kunnen maken. Je bent tussen 17.00 en 19.00 uur van harte welkom in Mainframe (Sint Jansstraat 1). Aanmelden is verplicht. Dit kan tot uiterlijk 25 augustus via infogoirle@contourdetwern.nl of 013 534 91 91.