MidZomer Festival spelprogramma

Jongens en meisjes,

Het MidZomer Festival op zondag 18 juni heeft een fantastisch spelprogramma voor jullie samengesteld. Vanaf twee uur ’s middags is het een en al kindertheater met je zingende coach Peerde Graaf. Het is een programma waarbij ‘lang leve de lol’ zegeviert. Cowboy Billy Boem en Kromowidjojo zijn enkele liedjes die worden gezongen maar er is ook een podiumplek voor jullie gereserveerd. Je kunt zingen, dansen en uitbeelden.Andere leuke onderdelen zijn ‘Lachen in de maat’ en ‘Minnehaha’(indianenverhaal met dansje). Om kwart voor drie kunnen jullie gratis deelnemen aan kinderspelen uitgezet door Mainframe en de EK Fanzone. Een stempelkaart wijst de weg door het spellencircuit.Je kunt onder meer deelnemen aan verschillende spellen zoals KeepieUppie (hooghouden bal) skippyslang-race en de pannakooi betreden. Ook staat er een springkussen klaar.Bij de promotiekaravaan van het Europese vrouwenvoetbal kun je ook deelnemen aan een quiz met EK prijzen en iedere deelnemer is een winnaar met een GoodieBag! Ingeleverde volle stempelkaarten geven kans op leuke prijzen. Om 17.30 uur zal Peer de Graaf winnaars bekend maken! Tot zondag 18 juni op het Kloosterplein! 14.00- 17.30 uur.